Grote doos

Het weekend kan beginnen, mijn stampin’Up! doos is binnen!

Ik heb een grote bestelling gedaan omdat ik naast de creatieve middag in Mierlo ook nog op een creatieve markt ga staan in het mooie Eijsden (daarover later meer). Ik wil veel voorbeelden maken en had dus nog best wat papier, pizzadoosjes, lint en memories&more kaartjes nodig. Sja, en als ik dan toch aan het bestellen ben dan blijft er nog wel eens een stempelsetje aan mijn handen plakken. En dan eindig je met zo’n grote doos!

 

IMG_2157[1]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: