(P)inspiratie

Inspiratie vind ik veelal online. Op creatieve mede-blogs en op facebook zijn diverse leuke groepen waar de mooiste voorbeelden voorbij komen. Maar nog een grote bron van inspiratie is Pinterest. Ik pin me suf. En nee dat kost me in tegenstelling tot offline geen geld!

Ik ben op het moment bezig om mijn pinterest weer wat op te ruimen en nieuwe pins toe te voegen. Je kan me alvast volgen als je mee wil delen in de inspiratie die ik daar vind. Pinterest Stampin AM

IMG_2253[1]

 

Ik vond inspiratie voor bovenstaand kaartje op Pinterest. Het kleurengebruik en de hostess stempelset “In the city” geeft een fris kaartje. En hoewel het misschien lijkt dat ik met stiften aan de gang ben geweest, niks is minder waar. De set bestaat uit heel veel stempels. Zo ook bijvoorbeeld de muren van de huisjes, de daken, de deuren, de banieren van het zonnescherm. Zo leuk om er steeds een ander kaartje mee te maken door nét wat andere kleuren naast elkaar te gebruiken.

Gebruikte kleuren: Lemon Lime Twist, Bermuda Bay, Pool Party en Basic black.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: