Happy Swap

Al een tijd ben ik lid van de Facebook groep Online stampin party NL, elke 2 maanden wordt er een leuke swap gedaan. Door de beheerders wordt een project bedacht en netjes uitgewerkt in een projectbeschrijving. Deze maand was het de bedoeling om een zogenaamde squash kaart te maken. Je krijgt het adres van 1 van de andere mensen die zich hebben ingeschreven om mee te doen aan de swap die maand. Mijn kaartje zou inmiddels aangekomen moeten zijn, dus kan ik hem eindelijk delen! Ik vond het een super leuk projectje om te maken! 

Ik koos voor het paddestoelen papiertje uit de mooie designer series papier “Pick a pattern”, de stempels komen uit de set “Pieces & patterns” ook al zo’n toffe set. Voor de achtergronden heb ik stempels gepakt uit de sets: “playful backgrounds” en “dragonfly dreams”. Gebruikte kleuren: crushed curry, sahara sand en basic black. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: