Creatieve markt Mierlo

Gisteren stond ik samen met Eva Louman, mede demonstratrice, op de creatieve markt in Mierlo. Door (ik denk) een combinatie van het prachtige nazomer-weer én dat het de eerste keer ooit was dat die markt werd georganiseerd, was het heel rustig. Jammer!


Maar het was wel heel gezellig met Eva. En alle voorbereidingen zijn niet voor niks. Want 15 oktober sta ik weer op een creatieve markt. Dit keer in het mooie Eijsden (zuid-Limburg)! In de harmoniezaal van de “Blow” wordt op zondag 15 oktober een hobbybeurs georganiseerd.

Bij mij kan je daar terecht voor uiteenlopende dingen. Allemaal gemaakt met Stampin’Up! materiaal. Doosjes, kaarten, kadolabels, home deco, memories & more album. Ook heb ik wat 2e hands stempelsets te koop. En kleine pakketjes designer series papier.

En, nog leuker, die dag organiseer ik ook een paar workshops! Dus wil je een keer kennis maken met de stempels, inkten en ponsen die Stampin’Up! te koop heeft. Kom gezellig naar het mooie Eijsden die dag!
Een kleine preview wat je kan verwachten:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: