Oktober, card making day, aanbiedingen!

Oooooh wat was ik graag jarig geweest in Oktober. Dan had ik mijn verlanglijstje wel klaar……

Wist je al dat het zaterdag 7 oktober World card making day is? En om dat te vieren Stampin’Up! hele mooie aanbiedingen heeft? Van 1 t/m 10 oktober krijg je op maar liefst 12 stempelsets 15% korting. En om al die kaarten te kunnen maken zijn ook de notecards+envelops in de aanbieding! Om alles te kunnen plakken krijg je bij de fast fuse 2 gratis refils! Als dat nou niet mooie aanbiedingen zijn? Zie hieronder een overzicht van alle stempelsets die in de aanbieding zijn. Herinner je je nog het swap kaartje wat ik maakte? De stempelset die ik gebruikte is in de aanbieding…Klik hieronder voor grotere foto’s van de aanbiedingen.

 

Daarnaast staat de hele maand oktober in het teken van designer series papier, heel veel pakken met DSP zijn in de aanbieding, bestel 3 pakken DSP en krijg er 1 gratis! En het leuke daaraan is, is dat ze weer matchen met de stempelsets die ook in de aanbieding zijn.

DSP sale

Klik hieronder voor een grotere foto’s van de DSP pakketten, maar geloof me, in het echt zijn de papiertjes nóg mooier!

Mijn verzamelbestelling staat voor aanstaande dinsdag 3 oktober gepland! Dus wil je meedelen in deze mooie aanbiedingen laat me snel weten wat je wilt bestellen. (klik even op de link hoe het bestellen in werking gaat!)

Een gedachte over “Oktober, card making day, aanbiedingen!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: