Niet meer ongebruikt…

Benieuwd naar de kaarten die ik maakte afgelopen zaterdag? En welke stempelset(s) die ik nog ongebruikt in de kast had staan….

Als eerste dit kaartje met de Bike Ride stempelset. Een hele leuke set die ik in april had gekregen tijdens Onstage. Het leuke aan demo zijn én naar het halfjaarlijkse onstage evenement van Stampin’Up! te gaan is dat er ook altijd Prize Patrols zijn waardoor je nooit met lege handen naar huis gaat. Maar goed. De set stond al sinds april in de kast omdat ik de bijbehorende framelits nog niet had besteld (mijn wensenlijstje was nog wat langer 😉 ), en ik ben te lui om alles uit te knippen! 

Anyway, ik had een par weken geleden de framelits besteld dus nu moest ik er echt wat mee gaan maken. Mijn eerste kaartje zie je hieronder. Doordat het zadel en de handvaten weer losse stempels zijn kan je de fiets helemaal opbouwen in de kleuren die je wilt. Super veelzijdig dus! 

De tweede set die ik nog niet gebruikt had was Moon Baby, ik kleurde het gestempelde kindje en maan in met de watercolor pensils van Stampin’Up! en knipte de maan en kindje uit (ja, ik weet wat ik hierboven schreef….). De achtergrond emboste ik met de Sparkle textured embossing folder. En een klein sentimentje “Welcome baby” en de kaart is klaar voor het volgende meisje wat in mijn omgeving geboren gaat worden! 

Toen bleef er nog 1 set over die ik in de kast had staan maar nog nooit had gebruikt, Weather Together. Hiermee maakte ik onderstaande kaartje. 

Een gedachte over “Niet meer ongebruikt…

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: